menu close menu

Nieuw in de salon: Fruitzurenbehandeling- de oppervlakte peeling met direct zichtbaar resultaat.

fruitzuren

De Sans Soucis Fruitzurenbehandeling is een uitermate efficiënte oppervlaktepeeling die door de zuurconcentratie

en duur van de behandeling een aanzienlijk intensiever effect heeft dan een alledaagse peeling. Glycolic-zuur en fruitzuur verwijderen overtollige en dode huidcellen. Onzuiverheden en oneffenheden van de huid worden aangepakt en tegelijkertijd komen nieuwe, jongere huidcellen aan de huidoppervlakte. Na een behandeling voelt de huid egaal en zacht aan. Wanneer u deze behandeling met regelmaat toepast en een kuur volgt, zal een aanzienlijke verbetering van de huid bereikt worden.

 

Voor welke huidtypen/ huidproblemen is deze behandeling geschikt?

  • Onzuivere huid
  • Door licht beschadigde huid
  • Grove poriën
  • Verstoorde talgproductie
  • Pigmentvlekken
  • Acne littekens
  • Lijntjes en rimpels
  • Ouderdomsvlekke
  • Onregelmatige teint
  • Vale, grauwe huidskleur

De werking van de fruitzuren op de huid, in combinatie met een frequente herhaling van de behandelingen die slechts 10 dagen uit elkaar liggen, zorgt voor een duidelijk zichtbare huidverbetering.

Doordat de huidfuncties worden gerevitaliseerd, krijgt de huid een gezonde, frisse teint. Onzuiverheden worden geminimaliseerd, de structuur van de huid verbetert en de huidelasticiteit wordt verhoogd.


Frequentie en duur van de behandeling

5 a 6 behandelingen zijn nodig voor een langdurige verbetering van de huidfuncties. De behandelingen dienen plaats te vinden met rustpauzes van 7 tot 10 dagen. Gedurende de kuur wordt de concentratie van het zuur langzaam verhoogd van 20 tot 30 % . In het geval van specifieke huidproblemen of voor het bereiken van een maximaal resultaat, worden fruitzuurconcentraties tussen de 40 en 50 % gebruikt.

02-12-15 | 0 comments | in Nieuws

Reageer

Wie ben ik?

Mijn naam is Alice Strikwerda-Mazereeuw. Ik ben geboren op 25 mei 1966. Ik ben getrouwd met Max Strikwerda en samen hebben wij drie kinderen. In november 1991 heb ik mijn diploma voor Schoonheidsspecialiste gehaald. Het daarop volgende jaar mijn middenstand en september 1992 ben ik mijn eigen schoonheidssalon begonnen. Later heb ik nog verschillende cursussen gedaan zoals diverse massage technieken , visagie en dermatologie voor schoonheidsspecialisten.

Wat doe ik?

Beauty p’Alice is een schoonheidssalon waar u naast huidverzorging en huidverbetering ook terecht kunt voor ontspannende en rustgevende massages , een mooie make up of een manicure.
Bij mijn salon staat schoonheid , ontspanning en rust centraal. Daarom werk ik uitsluitend op afspraak zodat ik u voldoende aandacht kan geven.
Sans Soucis is het huidverzorgingsmerk waar ik mee werk. Sans Soucis heeft verschillende verzorgingslijnen voor alle huidtypen. Dit alles op basis van natuurlijke ingrediënten, zonder geur, kleur en conserveringsmiddelen.

Wat is het doel?

Door de juiste behandelingen en producten de huid in een goede conditie te brengen en te houden.