menu close menu

Sans Soucis

Sans Soucis, een bewuste keuze voor kwaliteit.
Sinds de oprichting van het merk Sans Soucis, 75 jaar geleden in het Duitse Baden-Baden betovert Sans Soucis over de gehele wereld de veeleisende en prijsbewuste gebruiker. Sans Soucis heeft verschillende innovaties op haar naam staan. Het is tevens het enige merk ter wereld dat gebruik mag maken van Europa’s rijkste thermale bron.Het thermale water uit Baden-Baden. Kortom hoogwaardige beautyprodukten met een zeer hoge huidtolerantie op basis van natuurlijke ingrediënten met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Cleansing: Optimale voorbereiding op de aansluitende verzorging. Bevrijdt de huid op zachte maar grondige wijze van onzuiverheden en make up.

Cleansing

Sensitive: Verzorgt en beschermt de huid door kruidenextracten, mineraalrijke Thermale water. Is vrij van geur, kleur en conserveringsmiddelen. Verzacht irritatie, roodheid en stress.
Sensitive

Aqua Clear Skin: Antibacteriële werkstoffen zuiveren de huid, normaliseren de overmatige talgproductie en beschermen de huid tegen nieuwe onzuiverheden.
Aqua-clear-skin-compressor

Moisture: Intensieve hydratatie , verzacht droogtelijntjes en zorgt voor een frisse en gladde teint.
Moisture

Anti-age: effectieve verzorging voor een zichtbare vermindering van rimpels . Gezichtscontouren worden strakker en fijne rimpeltjes en lijntjes verzachten.
Anti Age

Ontdek de wereld van Sans Soucis!

Wie ben ik?

Mijn naam is Alice Strikwerda-Mazereeuw. Ik ben geboren op 25 mei 1966. Ik ben getrouwd met Max Strikwerda en samen hebben wij drie kinderen. In november 1991 heb ik mijn diploma voor Schoonheidsspecialiste gehaald. Het daarop volgende jaar mijn middenstand en september 1992 ben ik mijn eigen schoonheidssalon begonnen. Later heb ik nog verschillende cursussen gedaan zoals diverse massage technieken , visagie en dermatologie voor schoonheidsspecialisten.

Wat doe ik?

Beauty p’Alice is een schoonheidssalon waar u naast huidverzorging en huidverbetering ook terecht kunt voor ontspannende en rustgevende massages , een mooie make up of een manicure.
Bij mijn salon staat schoonheid , ontspanning en rust centraal. Daarom werk ik uitsluitend op afspraak zodat ik u voldoende aandacht kan geven.
Sans Soucis is het huidverzorgingsmerk waar ik mee werk. Sans Soucis heeft verschillende verzorgingslijnen voor alle huidtypen. Dit alles op basis van natuurlijke ingrediënten, zonder geur, kleur en conserveringsmiddelen.

Wat is het doel?

Door de juiste behandelingen en producten de huid in een goede conditie te brengen en te houden.